Бившият нападател на Уелс, Тотнъм и Реал Мадрид Гарет Бейл обяви

...
Бившият нападател на Уелс, Тотнъм и Реал Мадрид Гарет Бейл обяви
Коментари Харесай

Гарет Бейл окачи бутонките

Бившият нападател на Уелс,  " Тотнъм " и " Реал Мадрид " Гарет Бейл разгласи края на блестящата си футболна кариера на 33-годишна възраст.

Бейл, който прекара предишния сезон в " Лос Анджелис ФК " в американската " Мейджър Сокър Лига ", беше част от тима на Уелс за Световното състезание в Катар.

— Gareth Bale (@GarethBale11)

Бейл разказа решението да напусне интернационалния футбол като " най-трудното в кариерата ми ".

" Пътуването ми на интернационалната сцена промени освен живота ми, само че и това кой съм аз ", добави той.

Уелсецът завоюва цели пет трофеи от Шампионската лига и три пъти " Ла Лига " с екипа на " Белия балет " и е определян за един от най-великите футболисти на Англия.

" След деликатно обсъждане, разгласявам незабавното си отдръпване от клубния и интернационалния футбол. Чувствам се необикновено благополучен, че реализирах фантазията си да играя спорта, който обичам. Той в действителност ми даде едни от най-хубавите моменти в живота ми. Най-високият от върховете за цели 17 сезона, който ще бъде неосъществим за наново постигане, без значение каква е идната глава, която ме чака. От първото ми допиране в " Саутхемптън " до последното ми с " Лос Анджелис ФК " и всичко сред тях оформи клубна кариера, от която изпитвам голяма горделивост и признателност. Да играя и да съм капитан на моята страна 111 пъти в действителност беше сбъдната фантазия. "

Той добави, че да изрази " благодарността си на всички, които изиграха своята роля по време на това пътешестване, ми се коства невероятно ".

" Чувствам се длъжен на доста хора за това, че ми помогнаха да трансформира живота си и да оформя кариерата си по метод, за който не съм и мечтал когато за първи път започнах на девет години. На моите предходни клубове -  " Саутхемптън ", " Тотнъм ", " Реал Мадрид " и най-после " Лос Анджелис ФК ". Всички мои предходни мениджъри и треньори, личен състав, съотборници, всички отдадени почитатели, моите сътрудници, моите невероятни другари и семейство - влиянието, което оказахте, е извънредно ".

Бейл се обърна и към най-близките си.

" Моите родители и моята сестра - без вашата отдаденост в тези ранни дни, без тази мощна основа, нямаше да пиша това изказване тъкмо в този момент, тъй че благодаря ви, че ме поставихте на този път и за вашата непоколебима поддръжка. Жена ми и децата ми, вашата обич и поддръжка ме носиха. Винаги до мен при всички върхове и падения, поддържайки ме крепко по пътя. Вие ме вдъхновявате да бъда по-добър и да ви карам да се гордеете. И по този начин, не преставам с очакване към идващия стадий от живота си. Време на смяна и преход, опция за ново премеждие ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР